My Carry Potty bærbar potte

My Carry Potty er den eneste potte i verden, der er bærbar og kan lukkes med indhold. Dette fler-dobbelt prisvindende produkt letter pottetræning ved altid at være lige ved hånden, når dit barn har brug for det. Potten fungerer lige så godt derhjemme som på udflugter, i børnehaven eller som rejsepotte. Med flotte farver og glade motiver, der appellerer til barnet, gør My Carry Potty pottetræning nemmere og sjovere. Vi har alle de produkter, du har brug for til pottetræning og overgangen til toilettet!


Hvilken potte skal man vælge?

Er det ved at være tid til, at dit barn skal smide bleen? Er du på jagt efter en potte til dit barn? Hos My Carry Potty Nordic kan vi hjælpe dig med at finde en potte, som dit barn virkelig vil kunne lide. Når dit barn selv kan lide sin potte og gerne vil bruge den, bliver pottetræning lettere. Her finder du vores store udvalg af bærbare potter med mange forskellige designs og farver at vælge imellem. Med My Carry Potty kan du nemt tage dit barns potte med på tur og ferier.  Den fungerer lige så godt som en rejsepotte, som den gør derhjemme. Det er den bærbare løsning, når du er på farten. Med livlige farver og dejlige motiver for langvarig sjov og holdbarhed, kan dit barn gerne vælge sin egen favorit. Vælg den rigtige potte til dit barn, og pottetræningen bliver nemmere og sjovere!

Hvornår skal du starte pottetræning?

Læs gerne vores omfattende guide med tips og råd om pottetræning. Alle børn er forskellige, og der er ingen fast alder, hvornår det er rigtigt at starte pottetræning, da det afhænger af barnets individuelle vilkår. Når du ser tegn på, at dit barn er bevidst om, hvad der sker, er det et godt tidspunkt at starte, hvis det passer ind i familiens situation. Gennem årene er alderen, hvor børn bliver pottetrænet, steget, og mange børn bliver først blefri omkring 3-års alderen. Hvis dit barn viser tegn på pottetræning, og I som forældre har mulighed for at støtte overgangen fra ble til potte og toilet, er der dog alle forudsætninger for at starte meget tidligere.

Hvor kan man pottetræne?

Sørg altid for at have dit barns bærbare potte med, så I kan fortsætte pottetræningen uanset hvor I befinder jer. Når dit barn kan have sin egen potte med, skaber det tryghed og sikrer, at pottetræningen kan fortsætte på samme måde, uanset hvor I er. Med My Carry Potty kan du nemt tage dit barns potte med på ture og ferier. Lad gerne barnet vælge sin egen favorit, og potten vil blive endnu mere værdsat. Lad gerne dit barn vælge sin egen favorit, og potten vil blive endnu mere værdsat. Vælg den rigtige potte til dit barn, så bliver pottetræning nemmere og sjovere!