Købsbetingelser - mycarrypottynordic.dk

Betaling

Betaling i vores webshop foregår sikkert via Klarna, og du kan finde deres betalingsbetingelser i kassen.

Bestilling

Når du har gennemført din ordre, sender vi en ordrebekræftelse til den e-mailadresse, du har angivet. Hvis der er fejl i ordrebekræftelsen, bedes du kontakte os med det samme.

Levering

Vi har som udgangspunkt alle viste varer på lager, og vi tilbyder to forskellige fragtmuligheder, hvoraf den ene inkluderer gratis levering.
Vi leverer til DHL Servicepoint, og leveringstiden afhænger af den valgte forsendelsesmetode ved kassen. Når din ordre er afsendt fra mycarrypottynordic.dk, modtager du automatisk en e-mail med information om forsendelsen.
På nuværende tidspunkt leverer vi kun inden for Danmark. Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer, hvis du vælger lidt længere leveringstid.
Kontakt os altid, hvis din ordre ikke er ankommet 7-10 dage efter bestilling. Ved uafhentede pakker, som derfor sendes retur, vil du blive pålagt at betale de omkostninger, vi har ved returneringen. Uafhentede pakker opkræves 195 kr for at dække forsendelsesomkostninger og gebyrer.

Returret

Hvis du ønsker at returnere en vare, bedes du kontakte os inden for to uger efter modtagelsen. Varen skal være ubrugt, og emballagen skal være i uændret stand, det vil sige, at varen skal være ubrugt, og emballagen skal være i samme stand som ved modtagelsen. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Du skal selv betale for returneringen af pakken. Når du har meddelt os, at du ønsker at returnere, sender vi dig en returseddel via e-mail. Forsendelsen afleveres på DHL-udleveringsstedet, og omkostningerne ved returforsendelsen (89 kr) vil blive fratrukket tilbagebetalingen, når returneringen er modtaget og godkendt. Den oprindelige fragtomkostning refunderes ikke. Vi refunderer dine penge, så snart returneringen er modtaget og godkendt. Du har 14 dage fra det tidspunkt, hvor du har meddelt os, at du vil fortryde dit køb, til at sende varen tilbage til os.

Reklamation

Skulle du modtage et forkert eller defekt produkt, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Det samme gælder, hvis du ønsker at klage over en vare på et senere tidspunkt. Kontakt os venligst så snart fejlen er opdaget, og send ikke varen til os uden videre. Reklamationsretten gælder for produktionsfejl og ikke for fejl, der skyldes slitage eller forkert håndtering af produktet.

Persondatapolitik

Når du bestiller, skal du oplyse visse personlige data. Ved at foretage din ordre accepterer du, at vi opbevarer og bruger dine data i vores forretning for at opfylde aftalen med dig. Du har ret til at modtage de oplysninger, vi har registreret om dig. Hvis de er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du anmode om, at oplysningerne bliver rettet eller fjernet. Der er undtagelser fra retten til sletning, for eksempel hvis oplysningerne skal bibeholdes for at opfylde en retlig forpligtelse. Når du foretager et køb hos os, gemmer vi dit for- og efternavn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, IP-adresse og købshistorik. Disse oplysninger deles også med vores betalingsudbyder, Klarna. For at kunne levere din ordre, deles specifikke oplysninger også med det fragtfirma, der sender din ordre. De oplysninger, der deles med rederiet, omfatter fornavn, efternavn og adresseoplysninger. Din e-mailadresse og/eller mobilnummer kan også blive delt med fragtfirmaet til underretning. Ved at handle på Mycarrypottynordic.dk accepterer du vores databeskyttelsespolitik og vores behandling af dine personoplysninger. Mycarrypottynordic.dk er ansvarlig for opbevaring og behandling af personoplysninger i netbutikken. Vi bruger industristandarder som f.eks. SSL/TLS til at opbevare, behandle og kommunikere følsomme oplysninger, herunder personlige data og adgangskoder, på en sikker måde. Denne hjemmeside anvender cookies til at gemme oplysninger om brugeren, og brugeren informeres herom ved besøg på hjemmesiden. Vi forbeholder os ret til eventuelle stavefejl, forkerte lagerbeholdninger og uklare produktbilleder, der kan påvirke kundens opfattelse af produktet. Vi forbeholder os ret til at annullere ordren i tilfælde af forkerte priser. Vi forbeholder os også retten til at foretage ændringer i vilkår og betingelser til enhver tid. Vilkårene anses for accepterede i forbindelse med bestillinger eller besøg på hjemmesiden. Bestilleren skal være fyldt 18 år, og bestillinger foretaget i en andens navn uden dennes samtykke vil blive politianmeldt.
Stars of Sweden
Erikslundsvagen 15
61161 Nykoping

Sverige
info(at)mycarrypottynordic.com
SE721114160601