At stoppe med ble

Vi ved godt, at det nogle gange kan være svært at komme i gang med pottetræning, så her er nogle ting, du kan tænke over for ekstra motivation!

Undersøgelser viser, at de fleste børn i en alder af 3 1/2 år har brugt cirka cirka 5.500 bleer, hvilket udgør en betydelig omkostning for de fleste børnefamilier. Forestil dig, hvor mange andre sjove ting du snart kan lave i stedet for at bruge det beløb, du tidligere har brugt på bleer!

Hvornår er barnet klar til pottetræning?

Nutidens moderne bleer er meget behagelige og pæne, hvilket betyder, at børn i dag bruger bleer i en væsentlig længere periode end tidligere. Det er simpelthen lidt for behageligt, og barnet føler sig ikke ubehageligt tilpas med en brugt ble. Perioden, hvor børn bruger ble, er steget markant, og nu er de fleste børn nået 3 år, før de bliver blefri. Forudsat at tegnene på, at det kan være tid til at starte, er til stede, og at det ellers passer ind i dit liv, er der ofte mulighed for, at barnet stopper med ble meget tidligere.

Bleer udgør en stor del af det affald, som børnefamilier genererer hvert år, så tænk på, hvor dejligt det vil være for dig og ikke mindst positivt for miljøet. Snart vil barnet være fri for bleen, og du slipper for at skulle smide bleer i skraldespanden!

I dag har de fleste børn allerede begyndt i børnehaven, når det er tid til at stoppe med bleen og starte pottetræningen. My Carry Potty gør det nemmere, da barnet kan tage sin egen potte med og trygt fortsætte træningen på samme måde, uanset hvor de befinder sig. Størstedelen af børnehaver er meget positive over for at kunne hjælpe og samarbejde med dig for at få pottetræning til at gå så godt som muligt. Informere dit barns institution om, at I er begyndt at introducere potten. Så kan de i institutionen støtte barnets udvikling og også hjælpe med at bruge potte der.

Held og lykke!

Læs mere om pottetræning i børnehaven HER