At starte pottetræning

Start med at etablere rutiner for, hvordan du hjælper barnet med at gå på potten. Om morgenen, efter hvert måltid og før sengetid om aftenen fungerer normalt godt som retningslinjer at følge.

Hvis barnet er for uroligt til at ville blive på potten, kan det hjælpe at læse en børnebog, som barnet sætter pris på. Giv ikke op, selvom der ikke kommer noget de første gange, du prøver. Det kan være nødvendigt at tisse et par gange, før barnet rigtig forstår at styre dette selv.

Sørg altid for at hjælpe barnet hen til potten, når du ser tegn, der indikerer, at det skal tisse.

Lad barnet vælge deres favorit fra My Carry Potty-kollektionen af ​​bærbare potter og udforsk og leg med den for at blive fortrolig med den.

Potten skal bruges hjemme, ude, i børnehaven og overalt, hvor barnet er i gang med pottetræning. My Carry Potty er lige velegnet til pottetræning med både drenge og piger.

Tag potten med overalt og hav den altid i nærheden, når den er nødvendig. At fjerne bleen og altid have potten lige ved hånden er det vigtigste for at lykkes med barnets pottetræning.

De fleste børn er meget glade for deres My Carry Potty og siger selv, at de gerne vil sidde på potten. Lad dem gøre dette, selvom du ikke synes, barnet skal tisse lige da. Det hjælper dem med at lære at kende og føle sig godt tilpas ved at sidde på potten. Deres entusiasme for deres nye potte vil gøre pottetræning lettere. Lad dem lege med potten - måske skal dukken eller bamsen også tisse?

Giv altid masser af ros og opmuntr barnet til at fortsætte med at bruge potten. Hjælp til ved at altid sørge for, at potten er med barnet, når det er ude.

Pottetræning er nemmest, når barnet er motiveret og positivt indstillet. My Carry Potty er en unik og multi-prisbelønnet potte, som er designet til at barnet kan værdsætte og være glad for, hvilket letter pottetræning!

Læs mere om, hvordan og hvornår man begynder at pottetræne HER