Referencer

"Må bare fortælle dig, hvad der skete i går. Den 1,5-årige søn var helt knyttet til den fine potte. Han havde lige svømmet, da jeg tog den op og viste den, og ved du hvad? Han går hen og sætter sig på den og tisser efter lidt. Både min mand og jeg var chokerede. Så gik han rundt og bar den rundt resten af ​​aftenen. I morges tissede han også på den. Potten scorer virkelig 10/10. Troede aldrig han ville blive knyttet til det, men jeg troede hellere, at storesøster ville."

@emeeliie96

"Jeg vil gerne takke dig for potten, Jaxs har den med sig hele tiden, og den har holdt ham blefri med kun et lille uheld på to dage. I går var den første nat uden ble. Kopotten følger Jax overalt og overnatter inde på hans værelse. Vores store dreng, vi er så glade for denne kopotte. Den vil tage med os på alle vores eventyr denne sommer. Jeg er så imponeret over den magiske kraft i denne potte"

@tillsammans1familj

"Elsker, når tingene er smarte og praktiske og gør tingene nemmere. Et eksempel er børnenes bærbare potte, som de kan tage med sig overalt, da vi er en familie, der elsker at være på farten. Stilfuld med et sødt design, og børnene kan selv bære det, da det er designet som en lille taske med håndtag. Børnene kan lide potten og siger, hvornår de skal bruge den, og tager deres eget initiativ til at sidde og tisse i den, så jeg er meget tilfreds og glad for at se børnenes glæde, når det lykkes"

@fotomandy