Om os

Vi har leveret smarte & veludvalgte børneprodukter til kunder i Skandinavien, siden 2007. Vores unikke og multi-prisvindende potte fra My Carry Potty er den eneste i verden, der kan foldes sammen og bæres som en lille taske. Dette gør det lettere at udføre pottetræningen. Vi har solgt den siden 2013, og siden da er My Carry Potty-kollektionen vokset med mange forskellige flotte motiver og endnu flere produkter. Kollektionen indeholder alt, hvad der er nødvendigt for en succesfuld pottetræning.

Som leverandør af udvalgte babyprodukter til forhandlere rundt omkring i Skandinavien, sælger vi både My Carry Potty-kollektionen og flere andre veludvalgte mærker til butikker. På vores hjemmeside, My Carry Potty Nordic, finder du som privatperson hele vores fine kollektion af produkter til pottetræning samlet ét sted, samt masser af tips og råd inden starten af dit barns pottetræning.

Du kan besøge en af ​​vores forhandlere for at købe produkterne eller bestille direkte hos os. Med Klarna kan du vælge mellem at betale med kort eller mod faktura & vi har to forskellige leveringsmuligheder at vælge imellem ved kassen. Hvis du har spørgsmål til køb, brug eller pottetræning, er du altid velkommen til at kontakte os. Send os en besked på [email protected] Skriv også meget gerne til os, hvis du har feedback på en vare, du har købt. Vi deler gerne dine billeder på Instagram, tag os på @mycarrypotty_nordic

Held og lykke!