Prisvindende potte

Hvilken potte skal man vælge?

Det er vigtigt at vælge en potte, der passer til dit barns behov og gør pottetræning nemmere. Pottetræning kan virke svært og kompliceret at komme i gang med. My Carry Potty er mere end bare en almindelig potte. Det er den eneste potte i verden, der kan lukkes (selv med indhold) og som barnet kan have med sig overalt som en lille taske, lige ved hånden, uanset hvor det er nødvendigt. My Carry Potty er patenteret over hele verden på grund af sit unikke design og betragtes af mange som den absolut bedste potte, der findes!

Hvilken er den bedste potte?

Den bedste potte er selvfølgelig den, der bedst passer til dit barns behov. Overvej, hvordan og hvor barnet vil bruge potten, samt hvilke funktioner der matcher dine ønsker. My Carry Potty er blevet hædret med priser som det bedste pottetræningsprodukt og er anerkendt mange gange for sin fremragende kvalitet. Den er designet til at tiltale barnet og gøre pottetræningen til en virkelig positiv og sjov oplevelse.

My Carry Potty er designet af en mor, der opdagede, at der manglede en løsning, da hendes eget barn skulle lære at bruge potten. Amanda's søn ville kun bruge sin egen potte, da han skulle holde op med at bruge bleer. Dette fik Amanda til at bære rundt på en uhåndterlig potte i en plastikpose overalt, hvor de gik. My Carry Potty er et smukt designet pottetræningsredskab, som barnet kan have med sig som en lille taske og altid være klar, uanset hvor der er brug for det. Amanda opdagede også, at det til tider var besværligt at tømme indholdet af potten, når de var på farten. Det inspirerede hende til at designe My Carry Potty, så den kan lukkes, selv når der er indhold i den.

Da barnet ofte selv fik lov til at vælge sin egen fine potte og betragtede den som sin personlige ejendel, skabte hun senere også et toiletsæde og en skammel, så overgangen fra potte til toilet kan fortsætte på en måde, hvor barnet føler sig trygt ved udseendet af produkterne.

Hele konceptet med dette komplette sæt af tre produkter til hvert trin fra ble til potte til toilet, som kan suppleres med vores flotte matchende pottetræningsbukser, er blevet rost og har vundet adskillige priser.

Held og lykke!

Lad gerne barnet være med og vælge deres yndlingspotte HER