My Carry Potty - kollektion


My Carry Potty er vores multi-prisvindende, bærbare potte, der er designet til at appellere til børn og lette pottetræning. Det er en unik og patenteret potte, der kan lukkes og tages med overalt, hvor barnet har brug for det. Den er velegnet til pottetræning både hjemme og ude og kan også bruges som en rejsepotte, når det er tid til at stoppe med bleen.

My Carry Potty har gjort pottetræning nemmere og sjovere for titusindvis af børnene i Skandinavien siden 2013

Kollektionen indeholder alt det nødvendige til pottetræning samt overgangen fra potte til toilet. Vores fine toiletsæde gør det store toilet mindre skræmmende for det lille barn. Med sit matchende design i farver og motiver bliver den en perfekt fortsættelse i overgangen fra potte til toilet, når pottetræningen er afsluttet.


En multi-prisvindende kollektion med alt det nødvendige for at stoppe med at bruge bleer

Vores fine børneskamler hjælper børnene med at nå op på toilettet og de matcher de øvrige produkter i kollektionen. Det er en skammel, der også kan hjælpe barnet med at nå ting, hvor det er nødvendigt, f.eks. håndvasken.

Vi tilbyder også forskellige sæt med produkter, der har det samme smukke motiv. Køb en potte sammen med matchende pottetræningsbukser. Vores pottetræningssæt med potte, toiletsæde og skammel indeholder alt hvad du skal bruge til overgangen fra ble til potte og toilet og kan også købes i en større udgave, hvor pottetræningsbukser også medfølger. Hvis pottetræningen er afsluttet, fås vores fine sæt med My Carry Potty toiletsæde & skammel.