Ofte stillede spørgsmål

Send venligst en besked til [email protected], hvis du har spørgsmål, der ikke er besvaret her

Hvornår skal du begynde at pottetræne dit barn?
Der er ingen alder eller tid, der er rigtig for alle børn. Mange vælger at begynde pottetræning, når barnet er 2 år, mens andre starter både tidligere og senere. Læs venligst vores tips om pottetræning for at se, hvilke tegn du kan kigge efter for at vurdere, om dit barn er klar til at starte.  

Hvordan renser jeg vores My Carry Potty?
Husk at tømme potten så hurtigt som muligt. Skyl aldrig hele potten i vand, men tør den af ​​med en vådserviet eller mildt rengøringsmiddel. Hvis der er behov for kraftigere rengøring, kan det være godt at tørre den af med et desinfektionsmiddel.

Hvilket materiale er My Carry Potty-produkter lavet af?
Vores produkter er lavet af giftfri plastik. Potterne er lavet af 98% genanvendeligt materiale, og toiletsæderne og skammel er lavet af 100% genanvendeligt materiale.

Hvad er leveringstiden?
Leveringstiden afhænger af den leveringsmulighed du vælger. Vi tilbyder gratis levering, hvor leveringstiden er lidt længere, og en hurtigere mulighed mod et gebyr. Se de aktuelle muligheder ved kassen.

Hvilke lande kan jeg bestille til?
Du kan kun bestille fra Mycarrypottynordic.dk til Danmark, men kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til at finde en forhandler i et andet land.

Kan jeg bestille som virksomhedskunde?
Kontakt os gerne, hvis du ønsker at bestille som virksomhed, eller hvis du repræsenterer en butik, der er interesseret i at sælge My Carry Potty-kollektionen.

Har My Carry Potty Nordic en fysisk butik?
Nej, vi har ikke vores egen fysiske butik, men kontakt os gerne for hjælp til at finde en forhandler i nærheden.